Herşey SEN de gizli..!

                                                 Başlamaya Hazır mısın??


                Her istediğimize ulaşıcak gücümüz  olduğuna gerçekten inansak belki herşey çok daha kolay olacak. Yapabilecekler listemizle hayatı sınırlamasak , fazlada uçmasak ama hayatı zorlasak.. Her seferinde daha yükseğe sıçrasak.. ulaştığımız nokları önceden göremeyeceğimiz kadar yüksek tutsak görüpte kendimizi hapsetmesek..Düşmesek aslında var bile olmayan kuyulara....
                                                    
                Nasılda atıyoruz kendimizi 'o' kuyulara..?? Yok oluşumuz zevkmi veriyor acaba? yoo hayır bahsedilen 'biz'iz düşen kaybolan yada yerinde sayan tam olarak BİZiz! 
                                                     

            Öyleyse kime karşı bu; kuruyan dalda, düşmeyi tek çağre gören yaprak gibi hayata direnmeyi bırakmışlığımız?


 Hayatın BİZle başlayıp BİZle bittiğini, aldığımız her nefeste yalnız olduğumuzu, tek başımıza neler başarabileceğimizi, hayattaki bütün soruların cevaplarının BİZde olduğunu , bu senaryoda baş rolün kim olduğunu gösterme zamanı geldi de geçiyor bile !!!

2 yorum:

  1. Merhaba! İade-i ziyarete geldim. Takipçim olmuşsunuz ben de sizi takibe aldım:) Yeni başlangıçlar iyi gelir:) Kolay gelsin:) Kişisel gelişim bloğu gibi bir blog mu bu nasıl? Ve siz bildiğimiz Elif Karlı mısınız acaba?:)))

    YanıtlaSil
  2. merhaba çok memlun oldum :) okuduğum kitaplardan içsel güdülenme ve benzeri kendini ilerletme adına nekadar öğrenebildiğim dipnot varsa hepsini paylaşmak istiyorum biraz acamiyim ama evet yeni başlangıçlar iyidir... bu arada ben yeni tanıştığınız bi Elif karlı yım:))

    YanıtlaSil