Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

       Mübarek gün geceler kurtuluş habercisidir. Umut kapısı, Şefaat ummanıdır onlar... Rabbimizin sonsuz kudretine , bağışlayıcı gücüne güvenerek, yüzümüzün karasıyla Yaradana yalvarıp ''af'' dileme vaktidir o mübarek anlar.. Başımızı secdeden kaldırmadan yalvarma vaktidir! Acziyetimizden eriyip küle dönme vaktidir! ''O'' nu sevme vaktidir. İman edip aşka dönme vaktidir. Cümle alemin TEK-BİR deme vaktidir..
       Rabbim her gün yeni kapılar açıyor insan oğluna .. Bu dünya imtihan dünyası evet ona hiç şüphe yok ama ''O'' en merhametlilerin merhametlisi Alemlerin Rabbi ALLAH(C.C) Bizi , kullarını Hz. Muhammed (s.a.v) efendimizin ümmetini ne çok seviyorki her geçen gün onca hata ve bedbahtlığımıza rağmen yeni ufuklar açıyor önümüze. Yeni dersler veriyor anlayabilene..Bazen yeni insanlar tanıtıyor aklımız başımıza gelsin diye..
        Geçtiğimiz günlerde öyle birini tanıdım ki işte tamda biraz önce anlattığım gibi yepyeni bir sayfa açmama vesile oldu ömrümde..Hemde hiiç birşey yapmadan.. Bazen konuşmadan haykıra biliyor insan oğlu mühim olan bunu nasıl yapıcağına bilmekte belkide... Hiç birşey söylemeden roman yazdı sanki.. dosttan gelen bir dost misalı anlattı ve gittiii... Geri dönüşünü ümitle bekliyorum şimdi...
        Karşıdan bakıldığında Gözünden Allah korkusu akan, Kirpiklerin Yaradanın sevgisi taşan fani görmek sandığım kadar zor değilmiş meğer.. O küçücük zaman diliminde hiç birşey yapmadan bende neler değiştirdiğini bir bilse acaba ne düşünürdü..Şimdi beklentisiz sesleniyorum..Ey meçhul.. dualarımda duamsın! Semaya uzanan ellerimde bir şükür kaynağımsın! Eyy yerlerin ve göklerin biricik sahibi yaratıklarının en sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine bizi verdiğin niğmetlerin şükrünü eda edebilenlerden, yetimlere, hastalara, elimizin kolumuzun uzanabildiği senin sevdiğin ve kayıranları da kayırdığın darda kalmış kullarrına yardım edebilenlerden eyle.. Allah'ım bana beni hatırlatan, beni sana yaklaştırandan sen razı ol. Bizide senin rızan ile birbirine yaklaşabilenlerden kıl yarabbi.. (AMİN)