Herne kadar karisik baslasada bu hafta bu ayin 20sindeki kuantum seminerine hazirlik icin bi on arinmaya gîrmeye karar verdim. Aslinda insan dônup bakinca uzuldugu herseyin ne kadar gereksiz olduguna karar veriyor.Yasamin bizim icin var oldugunu ,herseyin bizim kullanimimiza acik oldugunu, iyiyide kotuyude bizim secip tercih ettigimizi hatirlamak insana cok iyi geliyor.Biz ne kadar cirpinsakta olucak yine olucaaak. Dusunup kendini kahretmenin bi anlami yokki.. Keske her buhran aninda bunlar aklina gelse insan oglunun..Bu hafta sinavlarin yanì sira kitaplarla gecirmek istiorum. Secret the power la basliyorum .sonrasinda helms le devam edicem.. BU arada kendimle gurur duymadanmadanda edemiyorum. cunku ornek bi ogrencii gibi :) bu yaziyi ruh sagligi dersinde yaziorum...
Evet ilk olumlamam ben cok mutluyum istedigim herseye kolayca sahip olurum:)
Secret The Power Rhonda Byrne ARTEMİS YAYINLARI Bu kitapta sizlere mükemmel bir hayata giden yolu göstermek istiyorum. Hayat hakkında bilmeniz gereken çok fazla şey var ve hepsi de iyi şeyler. Hatta iyiden de öte! Olağanüstü! Hayat, sizin düşündüğünüzden çok daha kolay. Hayatın işleyişini ve içinizdeki Güç’ü anlamaya başladığınızda, hayatın sınırsız sihrini tadacaksınız ve sonrasında muhteşem bir hayatınız olacak! Bırakın hayatınızın sihri başlasın. –ThePower’dan. Elinizde tuttuğunuz bu kitap evrenin en büyük gücünü açıklıyor. İstediğiniz her şeye ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey ThePower. Güç. Power olmasaydı doğamazdınız. Power olmasaydı gezegende tek bir insan bile olmazdı. Her keşif, her icat ve her insanın varlığıPower’dan geliyor. Kusursuz sağlık, harika ilişkiler, sevdiğiniz bir kariyer, mutlulukla dolu bir hayat, istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz, istediğiniz her şeye sahip olabileceğiniz, istediğiniz kişi olabileceğiniz kadar para... Hepsi Power’dan geliyor. Hayallerinizdeki hayat size sandığınızdan daha yakın. Hep öyleydi. Çünkü hayattaki tüm iyiliklere sahip olmak için gereken Power içinizde. Herhangi bir şeyi yaratmak, herhangi bir şeyi değiştirmek… Hepsi için tek bir şeye ihtiyacınız var. SİTE:www.kitapyurdu.com

İYİKİ VARIZ...

      Yaşam sen nasıl güzel bir hediyesin.. Nasılda olmadık yerde güldüren bir gizem gibisin... Nasıl her seferinde umutsuzluğa , mutsuzluklara inandırıp tam dipte hissederken, ufacık bir ışıkla neşenin en büyüğünü yüreğimize dolduruverirsin..
     Yaşanan herşeyin sonunda şunu öğrendim ki ; sadece düşüp ayağa kalkabilenler yol alıyor ilerliyor ve bişileri başarıyor. Düşmeyen yıkılmayanlar değil ama!! düşüp kalkabilmeyi başaranlar,ayaklarının üstünde olabilenler bence gerçekten kazananlar...
     İşte tamda bu yüzden hergün gökyüzüne ilk bakışımda ,beni üzen herşeyi hatırlıyorum ve onları hatırlayıp bir daha yaşamamaya söz veriyorum. Herkes unut der ya hani! Ben inadına unutmuyorum. Onlar benim her an'ım tecrübem ve yaşanmışlıklarım! Onlar benim bir daha yapmıyacaklarım..!! 
    HAYAT SENDEN HİÇ YORULMADIM:) Yaşamayı, nefes almayı, dünyada olmayı, EN ÖNEMLİSİ Rabbime kul olmayı çook seviyorum:) iyiki varım! iyiki varızz!  

Bu hafta neler yaptık....:)

         Bu hafta sınavlarla boğuşmadığımız bir haftaydı tek sınavımız uygulamalı müzik sınavıydı. Aslında çok eğlenceli gibi görünen bu sınav biçimi bazen çok yorucu stresli ve karmaşık bir durum haline dönüşe biliyor.Hele ki benim gibi sürekli aklına yeni fikirler gelen biriyseniz içinden çıkılamayan tam bir ızdırap modeli olu veriyor!         Neyse çarşamba günü sabah 8:30 ' dan 12:30 'a kadar Olgunlaşma Enstitüsünde okul öncesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü pratik 1 sınıfında sıralar birbiri çevrildi vee hummalı çalışmalar başladı.
         Sınıf 23 kişi yani 23 farklı ses 23 farklı fikir bir arada olunca dedikodular eşliğinde kadınlar matinesi modeli bir sınıfla sınav oldukça ilginç ilerliyorr.
         Ama  çıkan çalışmalar oldukça mükemmel!!

SINAV KONUSU: OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMU RİTİM ALETLERİ KAŞIK YAPIMI



 BEN VE SIRA ARKADAŞLARIMIN ÇALIŞMALARI


SINIFIMIZIN TOPLU ÇALIŞMALARI





SADE AMA TEMALI KAŞIKLAR OLUKLU KARTONLA YÜZGEÇLERLER PARLAK FİKİRLER..

KIZIL DERİLİ MODELİNİN GÜZEL BİR TASVİRİ GUAJ BOYA VE VERNİK VE KOKOŞLUK ÖN PLANDA

KEÇE TAHTA KAŞIK FON KARTONU GUAJ BOYA VE EN SON VERNİK UNUTULMAMIŞ

Yarınlarımız....

     Gülmek güzeldir... Kimi zaman insan gülmeyi özler .. Önemli olan özlemek değil! neden uzak kaldığın , neden ondan yoksun olduğundur.Aslına bakarsan herşey böyle değilmidir?? Mutsuzluğun , hüznün , nedenini bulup çözmek yerine içinde boğulmayı seçmiyormuyuz? Her defasında daha dibe batmak için epey büyük çaba harcıyormuşuz gibi durmuyormu tavırlarımız ?? Korkularımızı , mutsuzluklarımızı örselemiyormuyuz??? Nerede umutsuz yaşanmışlık varsa gidip onu bulmuyormuyuz geçmiş yapraklarda?? Sanki kahkahalarımızda mutluluklarımız en azından tebessümlerimiz hiç olmamış gibi hep hayal kırıklıklarıyla sürdürmüyormuyuz ömrümüzün ön yapraklarını...
     Bu kadar zor olmamalı nefes almak.. Duymamalıyız hep önceki hıçkırıkları..Görmemeliyiz evvelki mutsuzlukları! İstiyorsak mutlu ,umutlu sevgi dolu yarınları...!!
                                                                                                                    ELİF KARLI

YONCA LODİ - TON FARKI


Yonca Lodi Ton Farkı dinle - Müzik Dinle


Acele etme hemen açamazsın solar solmaz
Gönüle hiç sitem etme
Aşktan kaçamaz miyadı dolar dolmaz
Son pişmanlığım değil bu faydalı yada faydasız
Aşk alışkanlığı bir denizdir

Dalgalı yada dalgasız
Gönüle kızma seni dinlemediyse
O ne yapsın ona sevgi ekilmediyse
Renkleri tutanların bir suçu yok
Ton farkı gözle görülmediyse...